Videos.

Har länge funderat på och velat göra videos. Streamade datorspel i 14 dagar innan. Ja, hela FJORTON dagar och sen la jag ner.

Jag började streama för att jag skulle lära mig ett nytt spel och några vänner ville titta på och skratta åt mig. Och varför inte? Det skulle ju vara kul om de hade roligt. Obekväm med att vara synlig för andra gick jag med på det. Det är ju så sjukt många som streamar så vem skulle se mig?! Vem skulle bry sig om en random tönt som var helt värdelös på spelet. Så jag startade stream. De första två dagarna var det ca 50 som sett det totalt. Vilket ändå var okey.

Fortsatte att sända när jag spelade. Det fortsatte att komma in folk. Tänkte att jag ändå skulle kunna bli någon som sysslade med sådant. Jag ville inte ha donationer och nekade de som frågade hur de kunde donera. Blev obekväm och slutade sända. Då var det flera hundra som ville se. flera hundra som kollade på mig när jag satt och dog i spelet och var allmänt dålig. 14 dagar tog det. Det var inte ens dagar i streck.

Jag slutade för jag tycker inte om uppmärksamhet. Men det var ändå lite roligt till en början. Det var roligt att ha någon att snacka ed och som tyckte att jag var kul.

Jag tycker ändå om att göra andra glada. Vill bara inte stå i centrum.

Hade velat göra videos, för det verkar så kul. För att jag ibland anser att jag har saker att säga och för att många tjatar på mig att jag borde göra det. För jag är tydligen rolig och smart enligt vissa.
Och visst. Det hade varit kul att kunna gå tillbaka och kolla på hur jag såg ut, vad jag tänkte på och hur jag tänkte om det.
Vad jag gjorde om dagarna. Precis samma anledning till att jag har bloggen här. Och det är när det kommer in för många och läser som jag tagit paus och väntat på att det ska dö ut igen. Samtidigt som jag vill att folk ska läsa, för jag känner ändå att jag har något vettigt att säga, ibland.

Hade kanske varit lättare att göra det utan att veta hur många som ser. Utan att ha någon aning om jag sitter och snackar med mig själv eller inte.

Sen hjälper ju inte det här med att jag inte tycker om kameror heller.
Men jag hade velat göra videos. Hade velat att folk såg dem. Att någon kanske tyckte om dem. Att kanske, kanske få kontakt med någon som är som jag. Att hitta sådana människor att snacka med och tycka om. Kanske hade tyckt att det var trevligt. Men jag vet inte.

Vet inte om jag tycker om sällskap egentligen. För jag trivs så bra i mitt egna sällskap. Trivs bra i min ensamhet. Har ingen aning om det är så som jag är eller om det är så som jag blivit i brist på likasinnade.

Gillar

Kommentarer