Vill ha en massa.

Nu är det en sådan tid som jag ska städa. Har varit det hela helgen. Har i och för dig diskat det mesta och än så länge lyckats samla ihop fem sopsäckar. Men det är fortfarande väldigt mycket kvar. Lär inte bli klar idag heller. Mycket för att jag vill tömma och gå igenom allt men även för att min kropp inte riktigt orkar med att jobba hela tiden. Sen är det ju även detta med att det är väldigt tråkigt i längden, speciellt nu när det ser likadant ut hur mycket jag än städar och slänger. Så när jag haft mina pauser har jag letat upp lite nya saker jag vill ha till hemmet. Tapeter, köksredskap och självklart en hel hög med köksapparater. I och med att jag är så tråkig tänker jag lägga upp detta här. Mest för min egna skull så jag vet vad jag ska ha sen när jag väl är villig att spendera de pengarna på något som jag redan har, fast så mycket bättre och snyggare.

Vattenkokare:

Den till vänster tycker jag verkligen är den finaste, De Longhi. Men sen är det kanske lite väl mycket pengar att spendera på en vattenkokare så letade även upp en från OBH Nordica som jag tycker är ganska så tjusig och för några hundra mindre.
Dricker ganska mycket te för stunden så den hade inte bara stått här hemma.


Blender:

Vänster, Electrolux, tycker om modellen men färgerna matchar inte resterande av sakerna, mycket billigare än KitchenAid till höger, men jag tycker om det märket och den behöver ju inte vara framme.
KitchenAid, färgen matchar resterande saker och även köket. Har aldrig provat denna men den verkar vara väldigt bra. Inte allt för glad för modellen på den dock.

Brödrost och elvisp:

​Electrolux brödrost, tjusig och matchar in med bland annat min hushållsassistent.

KitchenAid elvisp, fin, matchar och är bra. 


  • Hem

Gillar

Kommentarer