Vill inte känna.

Jag vet inte. Igen, detta här att jag inte har någon aning. Vet inte vad jag ska säga, inte vad jag ska skriva. Känner mig som en väldigt dålig människa. Att jag stressat satan i över två dygn nu hjälper inte riktigt heller. Har haft mycket att göra, mycket att fixa och det är långt ifrån klart. Måste vara klar om bara någon timme. Vill inte, orkar inte och det är hela tiden något inom mig som skriker att jag inte kan. Att jag inte klarar av det. Det där som aldrig ska sluta slita sönder mig. Kom vi fram till att det är rädsla? Eller bara det att jag är en dålig människa? För jag känner mig både rädd och väldigt dålig. Hur mycket jag än försöker vara snäll och trevlig så misslyckas jag så brutalt. Hur kan man misslyckas med det? Hur kan man jobba så mycket att vara bra och ändå ständigt göra fel? Det gör ont. Jag vill inte. Vill inte vara dålig. Vill inte göra fel. Men kan inte sluta hur mycket jag än försöker.

Vill säga förlåt. Vill be om ursäkt för mig. För att jag är så som jag är. Det är inte meningen, inte så som jag vill vara. Men man bestämmer inte över känslor, kan inte bestämma över det som ständigt skriker inombords. Kan välja hurvida man ska rätta sig efter det eller inte. Kan välja om jag vill gå på det eller strunta i det. Det är bara det att ju mer jag ignorerar desto värre blir det, skriker högre, river upp mer.

Och känslor. Du vill inte få fram mina känslor, vill inte få mig att känna. Jag känner inte riktigt de där fina och trevliga känslorna. Inte så de stannar i alla fall. För ingenting är perfekt, det finns alltid något att störa sig på. Mina känslor är inte bra. Inte ens de som ska vara det är det. De är elaka och skadar antingen mig, den andra eller båda. Det är ju båda om det är den andra. Mår inte bra av att göra illa någon som jag tycker om, någon jag bryr mig om. Men kan inte bestämma över mina känslor. Kan bara bestämma om jag ska gå efter dem eller inte. Bestämma om jag ska känna dem eller strunta i det. I alla fall en del tillfällen. Brukar inte känna så mycket ju. Vilket nog egentligen är bäst för alla.

Så snälla, få mig inte att känna. Det är inte bra, för någon.


Gillar

Kommentarer

Mikkiz
Mikkiz,
Hejsan fina du!!
Jadu jag har läst igenom inlägget och jag kan säga att det låter som att du skulle behöva ta och vila ut♡♡
God jul och gott nytt år på dig, ta hand om dig nu gumman hoppas att det blir bättre med stressandet.

Jag tar, följer dig♡
Följ gärna tillbaka
nouw.com/mikkiz
dupljaja
dupljaja,
Vej om det gällde 100% mående eller 100% förhållande/relationer i sig, men min uppfattning är att det kanske är 50 - 50 av båda 2,att känna är inget dåligt i sig,kärlek är inte ont,utan det är otrohet,lögner och allt det där som gör ont,som får en ibland att känna hat,kall känsla...men kärleken i sig är väldigt varm,med positiv energi..kärleken kommer i olika former, familj,vänner,förhållande m.m... att vara en skitstövel är väldigt enkelt, men att vara en god människa är svårare...att man gör rätt å fel, att de felen ger konsekvenser i livet, är läxor man tar lärdom av, dock lär vi alla olika,vissa lär sig väldigt fort, för andra tar det tid,att man skjuter undan allt dåligt, är för man har en strategi,en lösning som man vet kanske är tillfällig till den bättre vägen, men man ger den en chans..man vet inte om man inte provar, då tar man den, livet är en skola och studenter är vi alla, men att ta examen kommer man aldrig göra med toppbetyg, utan ibland blir det "omprov",dessa omprov blir därefter vår resning men även här testas vi att göra rätt och att göra fel....viktigaste nycklarna i livet vad jag anser är respekt,från respekt får vi kärlek, att vara ärlig först mot sig själv, sen ärlig om annat mot andra kanske inte allt för personliga saker beroende på vad osv..vara sig själv i alla lägen även om det slutar att man blir helt ensam, det är dock värt det,för då har man varit ärlig och varit sig själv...
A FIGHTER DOESN'T LOVE THE EASY WAY,CUS THAT FIGHT IS TO EASY AND NOTHING TO LEARN
A FIGHTER LOVES THE HARD WAY ,CUS THE FIGHT IS HARD AND YOU HAVE STUFF TO LEARN TO IMPROVE / dupljaja (aka Gamabunta33)
nouw.com/dupljaja