Villa.

Vi, med familjen, har alltid bott i radhus eller villa. Flyttade från radhus när jag var åtta så större delen som jag minns har varit villa. Ganska så stor villa dessutom så jag ville alltid bo i en liten lägenhet. Hade ingen aning om hur det var men det verkade mer mysigt på något sätt. Nu när jag bott i lägenheter sen jag flyttade hemifrån som 18 åring så saknar jag villa. Visst, jag har bott i lägenhet med liten trädgård och jag tycker verkligen om att ha en trädgård att gå och peta i men har börjat vilja bo i villa igen.
Den behöver inte vara allt för stor men slippa bo i samma hus som grannar hade inte varit fel. Att ha ett helt hus som man kan renovera och inreda precis som jag vill.
Ha en hyfsat stor trädgård.

Har velat ha hönshus ett tag nu också och det är tillåtet även om man inte bor långt ute på landet. Problemet är väll också att jag är lite obekväm med höns. De flesta fåglar överlag.
Deras fötter är äckliga och de flaxar en hel del.
Tuppar har också en tendens att skrika rakt ut vid jämna mellanrum vilket inte är allt för populärt hos någon.

Så jag har äntligen löst det. ANKOR!
Man får lov att ha ankor. De kan ha ett tjusigt hus precis som hönsen, en fin damm och äter upp hemska sniglar och sådant. De skriket inte rakt ut så mycket. Deras fötter är inte hemska och de brukar inte flaxa omkring.

Har alltid tyckt om gräsänder och velat ta hem dem sen jag var liten och vi matade dem vid ån.
Därför hade ju ankor varit perfekt för mig!

Inga äckliga sniglar, får ägg, liv i damm och tjusigt litet hus.


Gillar

Kommentarer